Basiscursus improvisatietheater

Inhoud

Op een laagdrempelige manier werken we met de basisbeginselen van improviseren. In korte tijd leer je hoe belangrijk het is in het spel (maar ook in het dagelijkse leven) te accepteren, associëren en samenwerken.
Je bent, met of zonder theaterervaring, welkom om mee te spelen, te lachen en voornamelijk mee te DOEN! Ervaar hoe leuk het is om, met een paar simpele uitgangspunten, samen een nieuwe situatie te ontdekken, te beleven en uit te bouwen.

 

De workshop ‘Improvisatietheater’ is vooral niet denken maar doen en durven. Door gebruik te maken van je impulsen, instincten en associaties kun je voor je het weet samen met anderen een leuke, korte scene neerzetten. Improvisatietheater is een vorm van theater waarbij de spelers het verhaal, de personages en de dialogen ter plaatse verzinnen. Ze stappen dus de scène in met een beperkt aantal elementen zoals de locatie waar de scène zich afspeelt of het soort personage dat ze spelen en improviseren de rest op het moment zelf. Na een aantal uitdagende opwarm- en losmaakoefeningen gaan we met diverse theather- en improvisatiespelen aan de slag. Elke week focussen we hierbij op een ander aspect van improvisatietheater. Aan het einde van de workshop kan iedereen, die dat wil, een heus optreden ‘op het podium’ laten zien!

Praktisch

 Data: 

donderdag 10/10

donderdag 17/10

donderdag 24/10

donderdag 07/11

donderdag 14/11

donderdag 21/11 

+ toonmoment voor wie wil
telkens tussen 19u30 en 22u

 Locatie: 

Het Entrepot Brugge

 Prijs: 

80,00 EUR
(afwezigheid bij lessen wordt niet terugbetaald)

Inschrijven

Vul om in te schrijven onderstaand formulier in.

Na inschrijving krijg je een mail met daarin nogmaals alle info én het rekeningnummer waarop je moet overschrijven. Pas na ontvangst van je overschrijving ben je definitief ingeschreven! 

 

Let op: deze cursus wordt pas ingericht vanaf 6 t.e.m 16 deelnemers.
Bij afgelasting wordt je overgeschreven tegoed teruggestort

© 2019 by De Radiateurs