Onze leden

Stéphanie Du Bois

Stéphanie is opgegroeid aan de kust, maar gestrand in Gent. Als tiener ging ze al gaan kijken naar de Lunatics en alle programma's zoals De Lama's, de vloer op, who's line is it anyway, etc heeft ze ook keer op keer verslonden.

Ze vond uiteindelijk pas in haar vroege twintiger jaren tijd om zelf ook aan het spelen te gaan. Via een improcursus heeft zij haar mede-radiateur Dirk leren kennen en de rest is geschiedenis...

Wil je meer weten over dit gezelschap en ook effectief een nuttig antwoord op je vraag? Dan is zij de must have in je contact list! 

Helaas is ze recent getrouwd en nog melig verliefd, dus voor de tinder-afspraken verwijzen we graag door naar Nick.

dbstephanie@gmail.com

Nick Verhaeghe

Nick is een improviserende West-Vlaamse Oost-Vlaming. Wonend in Gent, werkend in Oostende, geboren in Torhout, thuis in Gistel en dromend overal daartussen en ruim daarbuiten. Als improvisatie-acteur was hij tevens actief bij The Lunatics, Radio Lunatico, Improsant en Salamie. Als leerkracht mixt hij saaie vakken in zijn rooster zoals wiskunde en economie vlekkeloos met theater. Hij schrijft in exact honderd woorden (koudwatervrees.blogspot.com) en loopt af en toe wat toertjes langs de Schelde.

Meer intieme vragen kun je kwijt via Tinder of op verhaeghe.nick@gmail.com

verhaeghe.nick@gmail.com of via tinder

Marjan Mahy

Marjan is een grafisch, komisch talent met een overschot aan bescheidenheid:

Ik, een radiateur?! … nog steeds een behoorlijk gek feit voor mezelf! 

Misschien improviseer ik gewoon dat ik een improvisatiespeler ben en kom ik er voorlopig mee weg? :D Nee, ik vind het echt fantastisch dat ik mee mag trainen en spelen en leren van de andere zeer ervaren radiateurs! 

Improvisatie is voor mij “heerlijk - net naast de comfortzone - spelen met absurditeit en realiteit” en af en toe ook simpelweg … “doodgaan”. 

Filip De Blieck

Filip, muzikant van vorming, lesgever in deKunstacademie te Knokke. Begon eerder toevallig met improvisatie. Bij een improwedstrijd tussen twee groepen mocht ik piano spelen. Na het optreden vroeg men of ik het jaar erop weer wou muziek maken, mijn antwoord was nee! Ik improviseer liever mee...

Ilse Philips

Ilse leeft vele levens tegelijk: hulpverlener, yogajuf, massagetherapeut, fotograaf, theaterbezoeker, moeder van twee inspirerende pubers en ze volgde ook nog jaren naailes.  Dat laatste zorgt voor zelfgemaakte gordijnen in huis en vele kleren die de kringwinkel verkoopmateriaal geven.  Als kers op de taart is ze om te ontspannen en echt gelukkig te zijn Radiateur geworden.    Haar kruidenthee en chauffages staan steeds warm om de trainende Radiateurs te ontvangen op haar yoga-zolder!

Dirk Ameel

Zoals mijn naam al laat vermoeden heet ik Dirk.

Ik ben de enige radiateur met die naam.

Dat maakt mij vrij uniek.

 

Mijn leuze is:

datis

nepis

potentis

negro

te

Ann Nackaerts

Ann een aangespoelde vanuit het binnenland en nu verliefd op Brugge, is niet vies van festivals, theater, SUP. Haar enthousiasme haalt ze uit het “Go with the flow” leven en bevindt zich graag “out of the comfortzone”  because…  that’s where the magic happens… Vandaar haar nieuwsgierigheid en liefde voor improvisatie! Ze is nog groen achter haar improvisatieoren, vol enthousiasme kleurt ze deze nog bij tijdens trainingen en optredens al dan niet met okselvijvers en knikkende knieën.

Please reload

© 2019 by De Radiateurs