Zet ons op een podium!

Tijdens een voorstelling van De Radiateurs geeft het publiek, na een aangename opwarming, de elementen aan waarmee de acteurs aan de slag moeten. Personages, locaties, emoties, ... alles wordt ter plaatse aangegeven.

 

Humor is een vast ingrediënt van improvisatietheater. Wat niet wil zeggen dat de Radiateurs niet openstaan voor theater met diepere emoties. Het publiek bepaalt wat we doen.                                                                                 

Zo moesten De Radiateurs ooit een stukje spelen rond ‘stervensbegeleiding bij goudvissen’ en dit in 4 emoties. Of wat dacht u van een ter plaatse geïmproviseerde voordracht over maansverduisteringen waarbij de letter ‘R’ niet mag worden uitgesproken? Om het helemaal moeilijk te maken moet de ‘R’ bovendien nog eens vervangen worden door de ‘Z’!

 

Een grote passie van De Radiateurs is het improviseren met muziek. Op de melodie van een bekend liedje moeten zij ter plaatse een volledig nieuwe tekst verzinnen. Het enige houvast is een onderwerp dat door het publiek wordt aangereikt.

 

Een optreden van De Radiateurs is het ideale middel tegen de verzuring. Een standaardvoorstelling duurt ongeveer 1 uur. Maar dit is aanpasbaar aan de wensen van de organisator.

Het goede nieuws is dat het gezelschap mikt op professionele kwaliteit en dit voor een vriendenprijsje.

 
Contacteer ons vrijblijvend voor een prijsofferte.

De uitkoopsom is afhankelijk van het concept.

De radiateurs hanteren aangepaste prijzen voor kleine verenigingen en jeugdbewegingen.

Bekijk ook onze andere opties. Wij zijn multi-inzetbaar...

© 2019 by De Radiateurs